1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

CERTOP tanúsítványt szerzett az OGYÉI

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) elkötelezett az intézet jövőképének és küldetésének fenntartása, ügyfelei és partnerei számára a legmagasabb szintű szolgáltatások biztosítása, valamint az ügyfélelégedettség növelése mellett, éppen ezért az OGYÉI folyamatosan fejleszti minőségirányítási rendszerét. Az elmúlt években a minőségirányítási rendszer megfelelőségét több nemzetközi auditon (BEMA, EDQM) értékelték, a sikeres tanúsítás pedig további lépés az irányítási rendszer valós és hatékony működtetéséhez.

Idén júniusban a NAH által akkreditált tanúsító szervezet, a CERTOP Termék és Rendszertanúsító Kft. vizsgálta az OGYÉI minőségirányítási rendszerét, melynek eredményeként intézetünk CERTOP tanúsítványt szerzett.

A tanúsítvány megszerzése igazolja, hogy a 2017-ben kialakított minőségirányítási rendszer egyrészt megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 rendszerszabvány követelményeinek, a hazai és nemzetközi elvárásoknak, másrészt azt, hogy az OGYÉI politikája, gyakorlata és eljárásai biztosítják az ügyfeleknek és az érdekelt feleknek nyújtott szolgáltatások állandó minőségét.


Frissítve: 2020.08.25 15:33