1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

„Elektronikus cigarettával kapcsolatos prevenciós program 16-18 éves középiskolai tanulók számára” című egészségfejlesztési programja keretében meghirdetett plakátverseny eredmények

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (továbbiakban: OGYÉI), „Elektronikus cigarettával kapcsolatos prevenciós program 16-18 éves középiskolai tanulók számára”című egészségfejlesztési programja keretében meghirdetett plakátverseny lezárult.

Az Intézet nevében szeretettel gratulálunk a résztvevő iskoláknak, és köszönjük a diákoknak, a pedagógusoknak, az iskolaegészségügy munkatársainak a programban való részvételét és szavazatukat a plakátversenyben.

Büszkén mutatjuk be a nyertes plakátterveket, melyek felhasználásával készíti el az OGYÉI a plakátjait. Szívből gratulálunk a győztes iskoláknak!

  • Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium, Jászárokszállás

  • Szent László Általános Művelődési Központ, Baja

 

  • Zafféry Károly Szalézi Középiskola, Nyergesújfalu

Azelektronikus cigaretta prevenciós program és a plakátverseny az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 azonosító számú, „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és a gyógyszerfogyasztás területén” című projekt keretében került megszervezésre.


Frissítve: 2021.11.16 12:02