1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

Meghosszabbított regisztrációval startol a HAPPY-hét!


Május 12-ig jelentkezhetnek óvodák és iskolák a nekik szánt, vízfogyasztást népszerűsítő programra!

Idén már száznál is több intézmény jelentkezett a felhívásra, hogy részt kívánnak venni a programban, amelynek nyertesei az eddigi évekhez képest még több és izgalmasabb nyereményben részesülnek.

A nagyszámú intézményi érdeklődésre való tekintettel az OGYÉI módosította a regisztrációs határidőt oly módon, hogy az óvodák és iskolák a HAPPY-hét lezártáig - május 12-ig -– jelentkezhetnek a programra.

Nyolcadik alkalommal, május 8-12. között rendezi meg a magyarországi vízfogyasztás népszerűsítéseként a fiataloknak szóló Happy-hét programot az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet. Újdonság, hogy 2017-ben már az óvodák jelentkezését is várjuk a programba.

A rendhagyó program során az előzetesen regisztrált iskolák/óvodák önállóan szervezik meg a HAPPY-hetet, maguk döntik el, hogy milyen foglalkozásokkal, játékokkal hívják fel a gyerekek figyelmét a vízfogyasztás fontosságára, illetve a cukros üdítők káros hatásaira.

A HAPPY- hét sikeres megvalósításához a saját ötletek kivitelezése mellett az OGYÉI olyan oktatási anyagok ingyenes letöltését teszi lehetővé, amely használatával mélyebb tudásra tehetnek szert a gyerekek a vízfogyasztással kapcsolatosan.

A HAPPY-héthez való csatlakozás feltétele legalább egy – OGYÉI által ajánlott vagy az iskola/óvoda által kidolgozott – vízfogyasztást népszerűsítő programpont megvalósítása.

A kampány részletes leírása és a regisztrációs felület ide kattintva érhető el.

Az óvodások és az iskolások által készített és 2017. június 2-ig beküldött pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, amely után a legjobb munkánk díjazására kerülnek.

2017.05.04.
Frissítve: 2018.01.24 10:26