1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

Tájékoztatás gyógyszertáraknak - 2021.09.27.

Tisztelt Gyógyszerész Asszony!

Tisztelt Gyógyszerész Úr!

 

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (a továbbiakban: OGYÉI) kiemelt fontosságúnak tartja a gyakorló gyógyszerészek megfelelő színtű tájékoztatását. A FoNo VIII. kiadásának 2021. július 7-ei hatályba lépésétől kezdődően a gyakorló gyógyszerészek több elvi és gyakorlati kérdéssel keresték meg az OGYÉI-t. Ezekből a kérdésekből és a hozzájuk kapcsolódó válaszokból olvasható most egy válogatás, amellyel a FoNo változásaiban történő eligazodást szeretnénk segíteni. A sorozat második részét ITT találja.

Kérem, hogy a továbbiakban is küldje meg számomra a Szabványos Vényminták Gyűjteményével kapcsolatosan felmerült (technológiai, technikai, finanszírozási, stb…) kérdéseit a tisztigyogyszeresz.orsz@ogyei.gov.hu e-mail címre.

Szeptember 25. napján ünnepeltük a Gyógyszerészek Világnapját, ezúton is köszönöm a munkájukat és a teljes COVID-19 járvány alatti helytállásukat. Köszönöm Önöknek és kedves gyógyszerész munkatársaiknak, hogy biztos pontot jelentenek az egészségügyben.

Minden egyéb kérdéssel forduljanak bizalommal a területileg illetékes tisztifőgyógyszerészhez, kollégáim elérhetőségét az alábbi linken találják meg. A továbbiakban is minden fontos információról tájékoztatjuk Önöket.


Tisztelettel és köszönettel:

El Koulali Zakariás

országos tisztifőgyógyszerész

 

Frissítve: 2022.08.16 14:43